Največji vpliv, ki ga bo imel Internet na najvišjih ravneh, je, da bodo vlade težje pobirale davke. več >>
Milton Friedman, ekonomist
Ne potrebujete podjetja s 100 zaposlenimi, da bi uresničili tisto idejo. več >>
Larry Page, Google
Pameten zajec bo imel tri poti v svoj brlog. več >>
Kitajski pregovor
Poleg tega, da delate prave stvari, je najpomembnejše to, da ljudjem poveste, da delate prave stvari. več >>
John D. Rockefeller, Standard Oil
DOLGI NAZIV PODJETJA
Neolab, razvoj informacijskih rešitev, d.o.o.
KRATKI NAZIV PODJETJA
Neolab d.o.o.
NASLOV
Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Slovenija
ID ZA DDV
SI14377578
M.Š.
2353148
TRR
SI56 1010 0005 3632 750
Podjetje NEOLAB je bilo ustanovljeno konec leta 2007 in se ukvarja z razvojem poslovnih informacijskih sistemov, spletnih strani, spletnih portalov, spletnih trgovin in svetovanjem na področju organizacije, marketinga in informacijske tehnologije.

Ustvarjamo in povezujemo virtualne svetove.
Direktor

Grega Stritar je spletni entuzijast, ki se kar ne more odlepiti od računalnika oz. bolje rečeno, od svetovnega spleta. Medtem, ko ne načrtuje zavzemanje sveta, včasih razvije še kakšen prototip, zraven pa se pridno redi.

Operativni direktor

Matic Smolkovič je najbolj zrel član naše ekipe, kar je razvidno iz njegove trdnosti, odgovornosti in prodornosti. Ko ni naš šef, je skozi okno zagledan v naravo in razmišlja o ekstremnih norostih, npr. kako bo predeskal Triglav ali preveslal Sočo.

Razvijalec

Klemen Tomše je mlad in prodoren študent, ki je v trenutku razumel, kaj počnemo in kako počnemo, tako da postaja vse bolj pomemben del naše ekipe. Če ne bi rešil popolnoma vseh kvizov na Facebooku, bi mogoče še razumeli, kako mu je to uspelo.

Razvijalec

Sebastjan Burnar je svež diplomant fakultete za računalništvo. Iz teorije je uspešno presedlal v prakso in dobil pravilno instanco. Naslednji cilj je izdelava igrice za telefone, vmes pa se zabava z iskanjem najboljšega sušija in gledanjem japonskih risank.